A început campania electorală la Mediaș !?

0
145

Scriam zilele trecute pe facebook că am primit în poartă un pliant de la unul dintre acei candidați care vor să ocupe fotoliul de primar al municipiului Mediaș. Nimic neobișnuit până aici, dar nu e suficient că trebuie să suportăm din patru în patru ani o lună plină de așa zisa „competiție electorală” ?

De ce trebuie să primim cu un an înainte promisiuni ? Nu am nimic personal cu nimeni, dar cred că și alții, la fel ca și mine, s-au săturat de promisiuni deșarte, de promisiuni neonorate.

Și care este cel mai bun exemplu în această ecuație ? Faptele. Și vorbim în primul rând de infrastructura rutieră, de drumuri. Că ne dor cel mai mult, în special pe șoferi. Vrei să ocolești o groapă, însă intri în alta. Nu vine nici un politician să îți plătească factura pe care o primești atunci când mergi cu mașina în service.

Și exemplele de acest gen pot continua. Cred că și oamenii sunt de vină. Da, acei contribuabili, plătitori de taxe și impozite. Că tac.

Am mai spus și mă repet. Majoritatea medieșenilor nu iau atitudine. Este ușor să apeși pe butoanele tastaturii, mai greu este să treci la fapte.

Și atunci vorba cuiva. „Ne merităm soarta”!.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ