Alex Velea, proaspăt tătic pentru a doua oară, a lansat “Ce mai știi de noi“

0
110

Dupa un 2016 incarcat in care Velea a lansat piese precum “Degeaba”, “Dulce impacare” (clipul piesei avand ca personaj principal pe Antonia) si “Ziua mea”, alaturi de un turneu de success in SUA ce a avut loc in noiembrie, artistul lanseaza astazi un noul single, “Ce mai stii de noi”.

Compusa si produsa in studio-urile Akcent Music, piesa vorbeste despre starile care te cuprind atunci cand te afli in “razboi” cu persoana iubita.  

“Ce mai stii de noi” este acompaniata de un videoclip realizat de Claudiu Stan. Cu o productie impresionanta, inspirata din filmele hollywoodiene cu gangsteri, clipul are ca personaje principale pe artist alaturi de actori romani cunoscuti precum Silviu Mircescu.

“Colaborarea a luat nastere la invitatia lui Adrian Sina, iar piesa mi-a placut de la prima ascultare. Sper ca aceasta sa devina o declaratie de dragoste pentru toti cei care nu reusesc sa gaseasca balanta intr-o relatie.” – Alex Velea

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din industria muzicala autohtona.  Acesta s-a facut remarcat dupa colaborarea cu Anda Adam (“Ce ti-as face/ Selecta”), fiind prima piesa dintr-o serie de lansari de succes ce includ hituri precum “Yamasha”, “Dragoste la prima vedere”  (feat. Connect-R) , “Secret”, “Din vina ta” si “Minim doi”.

Artistul a devenit tata pentru a doua oara la sfarsitul lui 2016, cand frumoasa Antonia a adus pe lume cel de-al doilea baietel al familiei, Akim.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ