Gabriel Cotabiță revine cu o piesă solo | „De unde vine iubirea”

0
243

A doua piesa a artistului dupa despartirea de VH2, „De unde vine iubirea” a fost compusa de Iulian Vrabete, basistul trupei Holograf si un vechi prieten al artistului.

„Cu mare drag va prezint noua mea piesa. Se numeste «De unde vine iubirea» si este o piesa vesela, pozitiva, plina de iubire si de speranta. Autorul este cel mai vechi prieten al meu, Iulian Vrabete (basistul trupei Holograf). El s-a ocupat si de text si de scenariu. Inregistrarea piesei a fost emotionanta, m-am intalnit cu vechi colegi cu care am colaborat inca de pe vremea cand faceam parte din trupele Redivivus si Vodevil. Ne stim atat de bine incat piesa ne-a iesit din prima. Ideea piesei – «….de unde nu stii, de unde nu crezi, de acolo apare iubirea si cand nu te astepti si nu mai crezi, vine dragostea». Eu sunt tare mandru de ceea ce a iesit si sper sa va placa si dumneavoastra „, a declarat Gabriel Cotabita.

Unul dintre cei mai consacrati solisti si compozitori romani, Gabriel Cotabita a debutat in 1975 in muzica rock alaturi de grupul Redivivus, devenind in scurt timp o vedeta a genului. Au urmat recitale de exceptie pe scene importante din tara precum Festivalul de la Mamaia si Festivalul „Cerbul de aur”, ce i-au consolidat statutul in istoria muzicii din Romania.

In 2016, Gabriel Cotabita a primit Premiul de Excelenta Radio Romania la cea de-a XIV-a editie a Galei Premiilor Muzicale Radio România.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ