IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro se întorc acasă alături de Felicia Filip (VIDEO)

0
39

04Felicia Filip s-a alăturat iar trupei IRIS pe cea mai recentă producție a muzicienilor “Ma întorc acasă”.

Noua piesă este însoțită și de un videoclip regizat de Lazăr Cercel, a cincea colaborare video pe care acesta o are cu trupa.

Depsre premieră, Cristi, Valter & Boro au declarat:

Suntem foarte mulțumiți de rezultat. Ne simțim excelent înconjurați de atâția prieteni: doamna Felicia Filip, care a acceptat din nou invitația noastră de a lansa o piesă împreună; Lazăr Cercel, alături de care am ajuns deja la al cincilea videoclip; Andreea Argatu, care a avut grijă să arătăm impecabil în acest videoclip. Am lucrat la această piesă cu aceeași echipă de producție, Vlad Manolache și Ionuț Papu, și, după cinci single-uri împreună, pot spune că este foarte plăcut să ai alături, în studio, oameni care te cunosc.”

Cristi Minculescu a mai adăugat:

Mă întorc acasă” este o piesă cu un mesaj complex, de suflet, și poate fi considerată atât o piesă de dragoste, o celebrare a iubirii, cât și o piesă prin care ni se reamintește, fiecăruia dintre noi, despre importanța și siguranța casei, a căminului.

Single-ul este inspirat din experiența tuturor celor care au trăit departe de casă, iar melodia, captivantă, împreună cu versurile sensibile, invită ascultătorii să se alăture unei călătorii a regăsirii de sine și cadrului familial.

 

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ