Karym și Mellina au colaborat pentru cel mai recent HIT: ”Anonim”

0
88

Karym si Mellina lanseza primul lor single impreuna, intitulat „Anonim”.Produsa de catre Madalina Dumitru (Mellina), mix si master realizate de catre DOMG, piesa spune povestea a doi indragostiti care au incetat sa mai comunice unul cu celalalt.

Mesajul melodiei este ilustrat printr-un videoclip pe care Karym si Mellina l-au filmat intr-o locatie din Otopeni, in regia lui Anthony Icuagu.

Sunt foarte incantat de acest proiect, imi doream o colaborare cu Mellina, de foarte mult timp. Ma bucur ca a avut incredere in mine si ii sunt recunoscator pentru acest lucru. Piesa este sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ceea ce ne-am dorit sa transmitem. Vreau sa ii multumesc in primul rand lui Anthony Icuagu pentru clipul fenomenal si intregii echipe, Cat Music, The Squad PR Agency, Coffee 2 Go, Magda Mohamed, Giuliano Sabau, Olga Barcari, Alexandru Stativa, Dan Niculescu", ne-a declarat Karym.

La rândul ei, Mellina a declarat:

Karym este unul dintre cei mai talentati elevi de la scoala mea de muzica Tralala School. L-am cunoscut prin intermediul PR- ului meu drag, Eugen Baltaretu (The Squad PR Agency). L-am rugat sa traga ghidul de baiat pentru piesa „Anonim”, care i s-a potrivit manusa, asa ca am facut-o impreuna. Am compus piesa gandindu-ma la noi toti care am avut o iubire in care ne cunosteam sufletul unul altuia, dar in final ajungem sa devenim niste straini. Speram sa ajunga la sufletele voastre.

Poți asculta aici proaspătul single.

Despre Mellina

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut „Poza de album”, in colaborare cu Vescan. In plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo si TWO.

Despre Karym

Karym este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala, care inca de la debutul sau, s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume in România, precum Celia sau Andreea Antonescu. Cei doi artisti au mai colaborat pe partea de productie si pentru single-ul lui Karym, #suntaici.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ