LOREDANA lansează single-ul „Diva de vis”

1
22

LOREDANA, diva de vis a României, începe anul 2023 cu o melodie statement ce vorbește despre femeia care știe să iubească total și nu mai poate fi sedusă cu vorbe dulci ce pot zbura și gesturi de fațadă.

Melodia este compusă de către Loredana, Jack McNeilage, Mark McNeilage, Anna Pancaldi, Francesco Rea, cu versuri în limba română scrise de către Liliana Ștefan.

Noul meu videoclip, Diva de vis, apare nu întâmplător de Dragobete și deschide celebrarea lunii femeii, martie! E despre femeia zilelor noastre, care nu trebuie să depindă niciodată de o iubire, oricât ar părea de mare, ci doar de ea însăși.
Emoțiile, sentimentele dintre doi oameni pot fi trecătoare ca norii pe cer, dacă nu sunt susținute de respect, dăruire, dar și implicare reciprocă„, a declarat Loredana.

Anunță un prieten!

1 COMENTARIU

  1. Loredana este acea Diva de vis pe care ne place s-o admiram si s-o ascultam! Acest nou proiect o prezinta in lumina cu care o cunoastem: o femeie puternica, incapatanata si romantica. Talentul si munca ei a facut ca aceasta melodie sa fie una din cele mai asteptate piese ale anului 2023. E un indemn pentru orice femeie sa se iubeasca pe ea insasi inainte de a se saruta pe donjoea de flori oferite de un barbat. Ne bucuram ca s-a gandit sa lase propriul puternic mesaj prin acest splendid proiect!

LĂSAȚI UN MESAJ