Loredana lansează single-ul „Fugit din Rai”!

0
80

Ai iesit din casa, te indrepti spre munca, spre scoala sau pleci la o plimbare si asculti “Fugit din Rai”.

Brusc te invaluie acea stare de bine pe care ti-o transmite o piesa pozitiva, cu zambete calde si ‘fluturi in stomac’.

Lansat in preajma zilei de 1 iunie, noul single Loredana – “Fugit de Rai” ne spune o poveste plina de umor, despre un flirt nevinovat la semafor, in mijlocul traficului, poveste in care cu siguranta se pot regasi multi dintre noi.

“Fugit din Rai” a fost si surpriza Loredanei in cadrul concertului “Sentimente”, din 26 noiembrie 2016, de la Sala Palatului, unde publicul a ascultat in premiera noul single.

Loredana semneaza muzica si versurile, iar de productia piese s-a ocupat Radu Sarbu, membru al celebrei trupe O-Zone. Videoclipul animat, realizat de Mihai Ciupitu, completeaza perfect mesajul melodiei si ritmurile reggae–pop ale acesteia.

Cu fiecare proiect lansat, Loredana reuseste sa surprinda printr-un sound avangardist si indraznet.

La inceputul anului, diva a lansat videoclipul piesei “Unde esti”, in colaborare cu Deepcentral, iar pe 14 februarie, de ziua indragostitilor, single-ul “Ziua de azi”.

Luna martie a insemnat pentru Loredana un mega-turneu, sold out, in 13 orase din Romania. Seria de concerte intitulate “Sentimente de primavara” a adus pe scenele celor mai mari sali de spectacole din Romania un show inegalabil, iar spectatorii au calatorit intr-o lume plina de “sentimente”, trecand de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei.

Loredana a oferit publicului un show complex, un spectacol multisenzorial, revolutionand inca o data arta spectacolului in Romania.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ