Mihail a câștigat premiul „Best New Artist”, la MMA (2016)

0
50

Ajunsa la cea de-a cincea editie, gala premiilor Media Music Awards si-a desemnat ieri seara castigatorii. 

In acest an, categoria Best New Artist a fost cucerita de Mihail care a “ucis” competitia cu hit-ul “Ma Ucide Ea”, piesa care i-a adus un succes greu de egalat, fiind una dintre cele mai difuzate 3 piese romanesti la radio (conform MediaForest). 

Cu peste 30 de milioane de vizualizari, piesa l-a propulsat pe tanarul artist in toate top-urile muzicale posibile.

Cu influente funk, blues si pop, povestea unei clipe in care privirile a doi tineri se intalnesc pe strada, dominata de timbrul unic al artistului, a starnit o avalansa muzicala de proportii epice in industria muzicala. 

Originalitatea interpretarii si versurile patrunzatoare au mentinut piesa in fruntea clasamentelor muzicale si in top-ul preferintelor fanilor. 

 Ascensiunea lui Mihail vine dupa multa munca, ani dedicati muzicii, timp in care tanarul si-a creat o personalitate scenica puternica. Prin versurile sale, artistul isi traieste visul devenit realitate cu fiecare piesa. Cea mai recenta lansare piesa „Simt ca ne-am indepartat”,  plina de emotii si sentiment, continua capitolul acelei frumoase povesti de dragoste traite cu nebunie si extaz nascuta dintr-o privire plina de pasiune.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ