Cristi Minculescu & Valter & Boro lansează „Amintiri”!

0
128

La doar câteva luni de la lansarea piesei „Unde inima mea bate”, Cristi Minculescu, Valter & Boro oferă publicului cadoul perfect de Sărbători, o nouă bijuterie muzicală ornată sub forma unei magice incursiuni în trecut, numită „Amintiri”.

Sensibilitatea piesei și încărcătura emoțională a mesajului m-au cucerit pe loc. Eu am avut o legătură specială cu părinții mei, am devenit omul care sunt astăzi datorită lor, iar unicul meu regret este că nu îi am încă alături pentru a le aduce mulțumiri zilnic pentru principiile pe care mi le-au insuflat, iubirea de frumos pe care mi-au aratat-o, determinarea de a < ține mereu drumul drept > indiferent de obstacolele vieții”, a spus Cristi Minculescu.

„Amintiri”,noua producție a lui VladManolache și Ionuț „Papu” Bacula, exprimă durerea surdă și nestăvilită a tuturor celor care nu-și mai pot ține părinții în brațe, frustrarea venită din neputința de a întoarce timpul, dar și regretul de a nu fi făcut mai mult atunci când erau aproape.

În același timp, piesa nu trebuie privită doar ca un strigăt de tristețe, arătând și părțile pozitive, marcate de norocul de a fi avut niște repere în viață care au reușit să ne transforme în oameni mai buni, fiind și o lecție pentru cei care au încă privilegiul de a-și avea părinții aproape și oportunitatea de a le arăta iubirea înainte de a fi prea târziu.

„Pentru mine cel mai greu a fost la filmarea videoclipului piesei. Am intrat în atmosferă fără niciun efort și pot spune că a fost pe alocuri chiar o experiență dureroasă din punct de vedere emoțional. Cadrul în care am filmat a fost unul deosebit, în interiorul Galeriilor Artmark. Norocul este că am avut alături echipa care ne este aproape de ceva timp, iar ei știu întotdeauna cum să ne facă să ne simțim în largul nostru și să dam frâu liber sentimentelor care ne încearcă, astfel încât rezultatul final să fie cât mai bun”, a conchis Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu, Valter &Boro pregătesc fanilor și alte surprize deosebite pentru noul an, divulgând doar o mică parte dintre acestea, printre care și un concert aniversar impresionant ca anvergură și organizare, pentru cei 40 de ani de activitate, ce va avea loc pe 28 martie la Sala Palatului.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ