Drei îți spune ce se întâmplă „Dacă nu ne mai iubim”

0
64

In preajma zilei indragostitilor, Drei lanseaza o piesa dedicata tuturor povestilor de dragoste incheiate prea devreme.

Artistul, care si-a facut debutul muzical in aceasta vara alaturi de prietenii Klyde si Rengle pe soundtrack-ul celor mai cool petreceri “Say Cheese” , este cuprins de emotii odata cu lansarea primului sau single in limba romana, la care a lucrat cu DeMoga studio inca din vara. 

Drei este un artist promitator, care si-a descoperit vocatia in copilarie si si-a dezvoltat capacitatile prin ore de canto alaturi de Crina Mardare. Tanarul a ajuns in Londra, unde timp de 3 ani a colaborat cu diversi producatori, dar dorul de casa l-a readus in Romania, unde a fost descoperit de casa de productii Roton Music.

Tanarul artist se declara un perfectionist iar piesa „Daca nu ne mai iubim” a suferit mai multe modificari pana a ajuns la aceasta forma finala.

„Tind sa cred ca toti ne vom regasi in versurile piesei. Cred ca toti am trecut prin perioade in care am fost debusolati, perioade in care ne-am certat cu persoana iubita fara un motiv anume, sau perioade in care eram certati si ne intrebam de ce ne mai iubim, oare de ce mai suntem impreuna.” spune Drei.

Videoclipul este o introspectie vizuala la fel de sincera precum sunt si versurile, din acest motiv alaturi de Drei in clip a aparut chiar fosta sa iubita, fiind cea mai potrivita pentru acest rol. Impreuna, cei doi au demonstrat ca desi nu se mai iubesc, persoanele care ti-au fost jumatatea in trecut iti pot deveni prieteni daca resentimentele sunt lasate la o parte.

Filmarile i-au readus pe cei doi impreuna, iar chimia dintre acestia a dat un plus de culoare si sentiment piesei in sine.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ