NICO a lansat de ziua ei single-ul „Amintirile nu mor”

0
77

“Din iubire poti sa faci rai” – cu acest gand incepe NICO anul 2019. Artista lanseaza o piesa de dragoste perfecta pentru luna iubirii care tocmai a inceput.

Piesa “Amintirile nu mor”, lansata chiar de ziua ei, este cadoul pe care ea il daruieste tuturor fanilor ei, iubitorilor de muzica.

“De ziua mea, va daruiesc muzica, pentru ca nu as reusi in niciun fel sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Oficial a inceput luna iubirii si va doresc sa va iubiti si sa creati, in fiecare moment, amintiri care nu mor“, a declarat NICO.

Piesa “Amintirile nu mor” este compusa ce catre sotul artistei, Laurentiu Matei, pe versurile Cristinei Stroe alaturi de Ion Valcu. Pentru videoclip, Nico a lucrat cu regizorul Sergiu Nicula (Sega).

NICO imbina cu succes cariera muzicala cu actoria pe scena teatrului, avand reprezentatiile saptamanale. Artista continua seria de melodii de dragoste pe care a inceput-o in anul 2018, cand a lansat trei super piese: “Suflet Pereche”, “ Nebuni Indragostiti” si “ Oare cine?”.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ