Premii de 8.000 Euro la Concursul Național de Pian Musica Mundi și Expoziția de piane marca Perzina

0
141

In week-endul trecut, 31 Martie-2 Aprilie, Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, a oferit in cadrul Concursului National de Pian Musica Mundi, premii record in valoare de 8.000 Euro.

Cea de-a patra editie a Concursului National de Pian  Musica Mundi a adunat pe perioada celor 3 zile de competitie peste 200 de pianisti, copii si tineri care studiaza muzica la nivel de amator, ca si hobby, precum si elevi ai scolilor si liceelor de muzica din tara.

Repertoriul si nivelul concurentilor s-a dovedit a fi unul ridicat iar competita a fost pe masura, astfel incat cele doua pianine acustice oferite ca premiu de Boem Club Pianos pentru marii castigatori ai celor doua sectiuni de la concurs, Hobby si Profesionisti, au fost castigate de copii extrem de talentati, care s-au remarcat prin originalitatea si emotia transmisa prin interpretarea pieselor lor.

Tot in cadrul Concursului National de Pian Musica Mundi s-a desfasurat si Expozitia de piane si pianince acustice marca Perzina, astfel incat toti cei prezenti la eveniment, tineri muzicieni si profesorii lor, au putut testa si vedea unele dintre cele mai fiabile instrumente de acest gen, din punct de vedere al raportului calitate- pret, de pe piata din Romania.

„Organizarea unui eveniment pentru copiii si tinerii care fac pian reprezinta pentru noi un proiect important deoarece prin intermediul Concursului National de Pian Musica Mundi dorim sa ne implicam cat mai mult in sprijinirea si incurajarea tinerelor talente din acest domeniu, inclusiv prin oferirea unor instrumente de calitate pe care sa poata studia.” a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club Pianos, organizator al Concursului National de Pian Musica Mundi.

Partenerii Concursului National de Pian Musica Mundi sunt urmatorii:

 PARTENERI

Boem Club Pianos, Perzina, Steinberg, Creative PR, Centrul National de Arta Tinerima Romana, Liliac Wine, Opera Comica pentru Copii, Teatrul Ion Creanga, Teatrul de Comedie, German Quality Entertainment, Editura Litera, Editura Niculescu, Editura Tracus Arte, Ambasad’or Play, Tymbark Romania.

PARTENERI MEDIA PRINCIPALI

Agentia de presa AGERPRES, Magic FM, Realitatea TV

PARTENERI MEDIA

Radio Romania Muzical, Ziarul Bursa, Radio Itsy Bitsy, Oameni si Companii, Ziarul Ultima Ora, copilul.ro, b24kids.ro, PR Wave, centruldeparenting.ro, Radio Speranta, Eveniment TV Sibiu, Eveniment FM Sibiu, Eveniment Regional Sibiu,  ADZ- Ziar in limba germana, Radio DaDa, melc-codobelc.ro, suntparinte.ro, bucuresteni.ro, roportal.ro, Fresh Refresh, Muscel TV, Muscel FM, voceadelaradio.ro

 Despre Boem Club Pianos

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, si-a extins oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul se deschide ca urmare a incheierii parteneriatului intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine si cca. 150 de piane cu coada.

 

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ