Bere Gratis reinterpretează după 15 ani „La tine aș vrea să vin”, alături de Lora

0
246

Dupa 20 de ani, formatia Bere Gratis are aceeasi dorinta, de a ajunge, prin muzica lor, in inimile oamenilor. “La tine as vrea sa vin”, unul dintre hiturile cele mai iubite ale trupei, se relanseaza, dupa 15 ani, impreuna cu Lora.

“Succesul mare de atunci al piesei ne face sa credem ca si reinterpretarea de acum va fi la fel de bine primita. Povestea cantecului poate fi spusa oricarei generatii pentru ca iubirea, printr-o simpla intalnire, poate schimba vieti. Am fost placut surprinsi cand i-am propus Lorei acest duet, ea marturisindu-ne ca “La tine as vrea sa vin” este una dintre piesele ei preferate.

Videoclipul a fost filmat in Cetatea Alba Carolina si langa lacul Oasa, doua locuri minunate care merita vazute de noi toti. Tot ca un arc in timp, regia este semnata de Florin Botea, regizorul versiunii de acum 15 ani”, spune Mihai de la Bere Gratis.

Pentru fanii trupei si pentru iubitorii de pop-rock in general, e bine de stiut ca hiturile formatiei se vor auzi in aceasta toamna la concertul aniversar Bere Gratis 20 ani.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ