Bere Gratis și Paula Seling sunt îndrăgostiți

0
137
Credit foto: Petru Ivu

“Ne-am intalnit printr-o minune / Indragostiti din alta lume…” canta Bere Gratis – una dintre cele mai iubite trupe din Romania – si Paula Seling – una dintre cele mai mari voci din Romania.

Artistii au realizat o colaborare eleganta si rafinata, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, “Indragostiti”. Piesa – una de dragoste – este insotita si de un videoclip in care Paula Seling este extrem de senzuala. Daca vedeti videoclipul, o sa descoperiti si cum arata Paula Seling!

“Daca spunem ca iubirea face miracole este ca si cum am spune ca viata bate filmul. A fi “Indragostiti” inseamna ca exista miracole in fiecare zi, pentru ca in fiecare zi cineva iubeste pe cineva si o si declara. Aceasta intalnire poate sparge orice bariera a lumii. Colaborarea cu Paula este una speciala chiar daca am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cantareata, o artista sensibila si un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese si o bucurie de a canta impreuna dupa 20 de ani de cariera in care ne-am intalnit de multe ori ca prima data”, spune Mihai de la Bere Gratis.

“Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasa ca s-au gandit la mine pentru aceasta colaborare. A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au “curs” foarte usor pentru ca m-am simțit inspirata. La filmări băieții au fost gentlemeni desavarsiti, m-au facut sa ma simt ca o printesa in țara minunilor. Abia astept sa vad cum va primi publicul meu aceasta piesa specială”, a marturisit si Paula Seling.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ