Bere Gratis, Sore și Cabron intră în 2023 – „Legați la ochi”

0
38

Încă din prima zi a noului an fanii muzicii bune au parte de o surpriză muzicală căci prima piesă lansată de Sprint Music se numește „Legați la ochi” și este o super colaborare între o super trupă, Bere Gratis și doi artiști de succes: Sore și Cabron.

Începutul de an muzical pare promițător căci încă din prima zi a lui 2023 avem o super colaborare muzicală lansată de Sprint Music împreună cu Bere Gratis feat. Sore și Cabron pentru piesa „Legați la ochi”.

Pentru această piesă muzica și versurile au fost făcute de Mihail Georgescu, liderul trupei Bere Gratis, orchestrația Bogdan Ioan și tot el a făcut și Mix – Master, iar de videoclip s-a ocupat Claudiu Stan (MVPEntertainment). După opt ani de la lansarea piesei „Noapte caldă”, iată că trupa Bere Gratis colaborează din nou cu Sore iar de data aceasta și cu Cabron.

„Piesa „Legați la ochi” are o poveste foarte interesantă. Inițial a fost compusă în ideea de a o cânta o fată. Ascultând-o prieteni de-ai noștri ne-au spus că au simțit tot vocea lui Sore. Și așa am mai făcut un duet. Îl avem special guest pe Cabron care s-a mulat perfect pe mesaj și iată-ne cu o piesă inedită, într-o formulă inedită. Oricum, Bere Gratis întotdeauna a surprins plăcut și ne-am bucura să se întâmple și de această dată. Ar fi un frumos cadou pentru noi, mai ales că 2023 este anul în care împlinim 25 de ani de carieră. Și ce poate fi mai frumos că după atâția ani pe scenă, la radio, la tv să mai ajungă încă o piesă de-a noastră în inimă și pe buzele oamenilor”, spune solistul Mihai Georgescu.

Iar Sore adaugă: „Mă bucur să colaborez din nou cu Bere Gratis, după ani de la „Noapte Caldă”. Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare, cred că este perfect completată de Cabron și dacă tot intrăm în 2023 cu piesa asta, îmi doresc să pice eșarfa de pe ochii tuturor, să ne trăim viața frumos, cu lejeritate și iubire”, completează Sore la final.

Una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești, Bere Gratis, a fost înființată în 1998 de Mihai ”Miță” Georgescu (voce). Din trupă mai fac parte Robert Anghelescu (clape), Mihai Munteanu (chitară), Marian Damian (tobe) și Radu Vaștag (chitară bass).

 

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ