Mihai Gruia, fost membru al trupei Akcent, lansează o platformă dedicată fanilor muzicii

0
184

Mihai Gruia, fost membru al trupei Akcent și actual General Manager al companiei Mandarine International, lansează un nou site dedicat iubitorilor de muzică numit MusicLyrics.com.

Așa cum îi sugerează și numele, MusicLyrics.com, este o platformă unde sunt publicate versuri pentru melodii care aparțin unei palete variate de genuri muzicale, care își propune, totodată, să realizeze o agregare completă a detaliilor relevante referitoare la artiștii care le interpretează, dar și la compozitori și publisheri. Utilizatorii pot accesa astfel toate informațiile pe care și le doresc cu un simplu click, dintr-o singură sursă, nu din platforme online diferite, așa cum se întâmpla până acum.

“Muzica este parte din viața mea, iar ca mine sunt milioane de oameni în întreaga lume. Câți dintre noi nu am căutat măcar o dată în viață versurile unei melodii preferate pentru a putea cânta alături de artistul favorit în timp ce piesa se auzea la radio? Și cât timp nu am petrecut pe internet în căutarea mai multor informații despre trupele în vogă? Alături de echipa mea, mi-am propus să integrez într-o singură platformă toate aceste detalii, creând, totodată, o adevărată comunitate internațională a fanilor muzicii. Așa a luat naștere proiectul MusicLyrics.com pe care îl lansăm acum”, a declarat Mihai Gruia, General Manager în cadrul Mandarine International.

Fiecare artist are propria pagină în platformă unde fanii săi pot găsi detalii biografice, dar și informații despre discografia sa completă. Utilizatorii au, de asemenea, posibilitatea de a se înregistra pe site pentru a obține astfel mai multe opțiuni de acces, toate disponibile gratuit, și pentru a adăuga, la rândul lor, informații despre artiștii favoriți.

Noua platformă lansată de Mihai Gruia cuprinde și o secțiune unde vizitatorii pot găsi cele mai noi informații din industria muzicii și pot afla care sunt planurile de viitor ale cântăreților preferați.

MusicLyrics.com își propune să obțină prin informații exacte, fără detalii inutile și versuri traduse superficial, circa 100 de milioane de afișări pe lună în primii doi ani.

Platforma MusicLyrics.com este administrată de compania Mandarine International care deține o serie de proiecte editoriale, printre care se numără și cotidianul generalist online Vocea.biz și site-ul internațional de știri în limba engleză EvoNews.com.

Despre Mandarine International

Mandarine International este o companie care le oferă clienților săi numeroase servicii, de la dezvoltare software, la servicii de design grafic, SEO și social media. Compania, implicată în numeroase proiecte internaționale complexe, este un furnizor de top de site-uri destinate antreprenorilor inovativi și își propune colaborarea cu persoane dinamice, implicate activ în domeniul lor de interes. Mandarine International este, de asemenea, publisher-ul proiectelor editoriale Vocea.biz și EvoNews.com.

 

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ