Rolling Stones își amână turneul | Mick Jagger are probleme de sănătate

0
46
Mick Jagger
   Mick Jagger

Trupa The Rolling Stones a anunțat că își amână turneul din America de Nord din cauza problemelor de sănătate ale lui Mick Jagger.

Solistul urmează un tratament medical, doctorii recomandându-i să aștepte până la recuperarea completă. El va putea reveni pe scenă cât de curând, transmite formația.

Pe 20 aprilie la Miami, formația britanică urma să înceapă un turneu care ar fi cuprins 17 concerte în America și Canada. Acestea vor fi reprogramate, doctorii fiind încrezători în recuperarea completă a lui Mick Jagger.

Mick Jagger s-a concentrat pe cariera solo în ultima vreme, lansând single-uri muşcătoare la adresa clasei politice britanice. S-a axat pe imigraţie, Brexit şi alte teme arzătoare. Turneul actual „No Filter” a avut deja numeroase opriri în Europa.

În vârstă de 75 de ani, solistul The Rolling Stones le-a cerut scuze fanilor de peste ocean, care își cumpăraseră bilete: î

„Îmi pare rău pentru toți fanii noștri din America și Canada care și-au cumpărat bilete. Nu-mi place deloc să vă dezamăgesc în acest fel. Sunt devastat că trebuie să amân turneul, dar mă voi strădui să mă întorc pe scenă cât de repede pot. Îmi cer scuze tuturor încă o dată.”

Citește mai multe pe InfoMusic.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ