VIDEO: Lora lansează „Îmi cer iertare”

0
69

Dupa ce a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera solo, Lora prezintă publicului unul dintre single-urile cu cel mai puternic mesaj de pe album – „Îmi cer iertare”.

Cei slabi nu vor putea niciodată să ierte. Iertarea este calitatea celor puternici.” a spus Mahatma Gandhi. Iertarea este cheia spre libertate, iar Lora este pregatită să ierte, conştientă de faptul că arta iertării este stăpânită doar de cei puternici. Piesa face parte de pe albumul „Despre demoni şi iertare”, iar piesa „Îmi cer iertare” aduce cu ea un cumul de sentimente intense şi o sinceritate debordanta.

Noul album dezvăluie şi logo-ul Lorei – o imagine răvăşitoare inspirată de un simbol pe care Lora îl desena încă de mică. Aripile reprezintă imaginaţia, eliberarea spiritului şi libertatea, şarpele, imprevizibil şi misterios, simbolizează lumina şi intunericul, iar inima este chiar chintesenţa vieţii.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hit-uri ca „Rămas bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri in doi”, „Cinci”, „Pana in rai” sau „Soare negru”. LORA a lansat în 2018, super hitul „Dor sa te ador”, alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 65 de milioane de vizionări pe YouTube. La inceputul anului, Lora a lansat cel mai recent single „Tu si ea”, iar in luna aprilie a acestui an artista a lansat noul sau album – „Despre demoni si iertare”.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ