VIDEOCLIP NOU: RADU SÎRBU – EŞTI DOAR O…

0
191

Dacă în ultimii ani Radu Sîrbu, pe lângă proiectul sau solo şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală – Rassada Music, unde produce şi compune piese de succes pentru artişti talentaţi ca Dj Layla, Dee-Dee, Dima Trofim, Malina Tanase, Mihai Popistasu, Red Lyard, George, Sianna, Nico sau Loredana Groza, iată că acum revine în postura de solist, cu un nou single în limba română intitulat Eşti Doar O…

„Ştim cu toţii că relaţia dintre doi oameni, în realitate, nu este la fel de perfectă ca pozele afişate pe paginile de socializare. Există situaţii prin care treci şi care te doboară dar important e să ştii să te ridici după o astfel de căderea.

Piesă asta este despre o realaţie care nu a mers, iar videoclipul redă starea interioară a personajului principal atunci când înţelege că ăsta este sfârşitul… Nu a fost compusă neapărat pentru mine dar a vrut să fie a mea şi aşa a rămas. Ştiu că mulţi compară stilul actual cu cel pe care-l aveam în O-zone, unii sunt nostalgici, unii critici, alţii încurajatori.

Eu pot să spun că piesele unui artist reflectă maturitatea lui iar fiecare piesă are rostul şi timpul potrivit. Sper ca ascultătorii mei să aprecieze etapă în care mă aflu acum şi să le placă piesa pe care le-o ofer cu mult drag” a declarat interpretul.

Piesa „Eşti Doar O…” a fost produsă şi compusă în studioul Rassada Music iar textul piesei este semnat de Sianna.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ