AUDIO: „Să nu spui că nu ți-am spus” de colaborarea dintre Cortes și Mellina

0
76

De cate ori v-ati dorit sa reprosati unei persoane “Sa nu spui ca nu ti-am zis”?

Poate ca nu e spusa cu intentia de a reprosa, sau a accentua o greseala, este o fraza involuntara, dar de impact.

Cortes si Mellina lanseaza astazi piesa care insumeaza sentimentele continute aceasta replica de final. Despre promisiuni si deziluzii, despre despartire si resentimente, despre toate acestea Cortes canta in “Sa nu spui ca nu ti-am zis”

„Sa nu spui ca nu ti-am zis” ilustreaza momentul in care o relatie, dupa multe greseli, sacrificii, incercari esuate si promisiuni neindeplinite, ajunge la final; e atunci cand stii ca, orice ai face si oricat ai lasa de la tine, nu mai are rost sa continui. Piesa a fost produsa de baietii de la DOMG, iar rezultatul reprezinta ultimele cuvinte ale celui care pleaca pentru fosta partenera.” declara Cortes.

Mellina este cea care in aceasta colaborare reprezinta partea feminina a cuplurilor. Vocea ei complentand perfect tabloul pictat de catre Cortes.

„Ma bucur foarte mult de colaborarea cu Cortes! Este un artist pe care il admir si imi doream sa putem canta o piesa impreuna. Piesa o sa va ajunga la suflet cu siguranta, sa nu spuneti ca nu v-am zis!”

DOMG declara: „Cortes ne place foarte mult, am colaborat extrordinar de bine la piesa „Fara ea,fara el” feat Bianca ,asa ca am decis sa-i aratam si piesa cu Mellina,ne-a placut tuturor rezultatul final! Speram ca si voua o sa va placa le fel de mult!”

Sa spuneti cat mai multe cuvinte de dragoste partenerilor vostri, iar fraza “Sa nu spui ca nu ti-am zis” sa fie exclamata doar in momente de fericire!

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ