VIDEO: Akcent lansează hit-ul internațional al anului, piesa „Gold”

0
91

Akcent cel mai de succes proiect international romanesc, a lansat o noua piesa, „Gold”, care insumeaza toate atuurile unui hit de radio, cu sanse mari sa fie fredonata atat de radiourile din tara cat si cele din strainatate.

Piesa combina intr-un ritm fascinant elemente moderne de trap cu ritmurile orientale si versuri de dragoste, toate sub sound-ul inconfundabil Akcent. Piesa „Gold” care este o colaborare cu talentata Amira, a fost produsa in studioul Akcent Music, in care a fost realizata productia muzicala si pentru hit-urile Lidia Buble “Le-am spus si fetelor”, Maxim “Sarutari criminale” dar si Sandra N „Ma dor ochii”.

Videoclipul piesei „Gold” a fost realizat intr-o locatie de lux din Oman, Dunes by Al Nadha din Muscat, desprinsa parca din povestile idílice din “O mie si una de nopti”, in care architectura araba se combina cu ariditatea si asprimea desertului, dar si cu vegetatia luxurinta sau dotarile de ultima generatie.

In acest peisaj de poveste, regizorii videoclipului au gandit o poveste de dragoste in care Amira este o Fata Morgana moderna in cautarea iubirii nepretuite.

“Am mare incredere in  piesa “Gold” si sper sa fie si pe placul publicului. Filmarea din Oman a fost o experinta inedita si interesanta, in care am intalnit multi oameni minunati indragostiti de muzica romanesca si dispusi sa ne ajute: Turkish Airlines au fost la fel de profesionisti ca de obicei, iar ambasadorii turismului din Oman si personalul de la Dunes by Al Nahda din Muscat, ne-au aratat o alta fata a ospitalitatii arabe. Iar peisajele sunt mirifice, descriu perfect atmosfera “GOLD” a piesei. Sper sa va placa” a declarat Adrian Sina.

Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Tour Oman, Arabia Cars, Dunes by Al Nahda si Turkish Airlines.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ