B.U.G. Mafia revine pe scena romaneasca cu un super single: “Pe Coasta”

0
320

BUG MafiaB.U.G. Mafia a lansat astăzi un nou single, „Pe Coasta„, piesa putand fi ascultata pe canalul de YouTube al trupei. Muzica si productia piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Tataee, Caddillac si Uzzi, iar refrenul este interpretat de Sergiu Ferat.

 „Pe Coasta” descrie experienta unui concert B.U.G. Mafia pe litoralul Marii Negre, de la drumul spre mare, pana la show-ul sustinut de trupa, cu sprijinul a mii de voci din public. Piesa surprinde atmosfera noptilor lungi de vara, desigur din perspectiva membrilor trupei, prin prisma relatiei aparte pe care cei trei o au cu fanii lor, concertele sustinute de trupa la malul marii fiind deja o traditie pentru B.U.G. Mafia.

 De asemenea, Pe Coasta” este primul single lansat de B.U.G. Mafia dupa „Sa Cante Trompetele”, piesa ce a adus trupei atat un loc in topul primelor 5 cele mai difuzate piese la radio ale anului 2015, cat si o reconfirmare a succesului impresionant pe care trupa l-a avut mereu în mediul online: fara videoclip, „Sa Cante Trompetele a strâns peste 24,000,000 de vizualizari doar pe YouTube.  

HIT-ul semnat B.U.G. MafiaPe Coasta (feat. Sergiu Ferat) se poate asculta aici.

Despre B.U.G. Mafia:

Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci si unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeana, trupa inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: canalul de pe YouTube are in prezent peste  580,000 de abonati, iar pagina de pe Facebook peste 1,400,000 de utilizatori.

Fondata in 1993 de Tataee (Vlad Irimia) Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter)B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri13 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009, o adevarata performanta nu doar pentru piata locala.

Incepand cu 2010, B.U.G. Mafia si-a concentrat eforturile spre consolidarea relatiei speciale pe care o are cu fanii, oferind gratuit spre descarcare albumul cu numarul 10, “Inapoi In Viitor” (2011), lansat independent sub propria casa de productie. Alegerea canalelor directe de distributie s-a dovedit inspirata, in prima luna a lansarii canalul trupei clasandu-se pe locul 8 in lume pe YouTube la categoria Muzicieni, inaintea unor nume precum Coldplay sau Lady Gaga. 2014 a adus fanilor o colaborare cu Gojira si Planet H, urmata deSa Cante Trompetele”, una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2015.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ