Otilia lansează o noua piesă în același stil care i-a adus recunoaștere internațională

0
100

music-picture otilia - diamanteOtilia lansează o bijuterie de piesa, Diamante si un videoclip pe masura, in acelasi ritm dance latino care i-a adus recunoasterea internationala si reprezinta trademark-ul ei pe scena muzicala.

Otilia Bruma a atins culmile succesului in Romania si peste hotare cu piesa Bilionera, piesa care a ocupat topul clasamentelor muzicale din Romania, Turcia (9 saptamani la rand), Grecia, Bulgaria, Cipru dar si alte tari. Acest debut de succes a adus-o alaturi de Inna si Alexandra Stan in lista celor mai cunoscute si populare cantarete din Romania pe plan international.
Dupa aceasta au urmat alte piese de succes, Aventura fiind o continuare pentru Bilionera, poveste cu care a cucerit in mod special si iremediabil Polonia.

Artista de 23 de ani originara din Suceava, care cocheteaza cu muzica din copilarie, are o energie aparte pe care o transmite fanilor prin piese dansante pe tonuri de raggaeton si latino, “Diamante” aliniindu-se cu usurinta in serie.

Diamante este o creatie speciala care a reunit o echipa notorie: muzica si versurile au fost compuse de Deepside Deejays, Pink Elephants si Damsa Dragos Alexandru, iar aranjamentul muzical asigurat de Pal Claudiu Ramon. Piesa a fost produsă de Metropolitan Records Studio, iar regia videoclipului a fost semnata de Alex Ceausu.

Legat de piesa, Otilia a declarat: “prezinta un mesaj de dragoste adresata tuturor celor care se iubesc sau au iubit. Versurile se refera la puritatea iubirii care este asimilata cu cea a diamantului”.

Te invitam sa asculti noul single “Diamante” si sa te lasi prins de ritmurile de dans din videoclip.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ