Trupa Compact revine cu single-ul și videoclipul „Doare al naibii de tare”

0
133

Povestea legendarei formatii Compact continua alaturi de casa de discuri MediaPro Music si intr-o zi de vara se lanseaza melodia „Doare al naibii de tare”, insotita de un videoclip filmat pe drumurile Romaniei.

Formatia alcatuita din Paul Ciuci – voce, chitara, Catalin Tuta – Popescu – clape, voce, Ionut „John” Micu – tobe si Lucian „Lucas” Ilut – bas lanseaza single-ul „Doare al naibii de tare”, piesa compusa de catre Paul Ciuci.

„Un artist are pe langa satisfactia unei vieti profesionale reusite si o parte mai putin luminoasa, aceea a renuntarii la viata personala care este uneori al naibii de dureroasa! Aceasta este ideea de la care a pornit cantecul “Doare al naibii de tare’.”, declara Compact.

Videoclipul melodiei „Doare al naibii de tare” este regizat de catre Richard Stan si a fost filmat pe parcursul unei zile in unele dintre cele mai frumoase locuri din Romania, marcand astfel calatoria frumoasa a trupei Compact.

Infiintata in 1977, la Cluj, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute si iubite formatii rock din Romania. In 1981, si-a gasit identitatea muzicala datorita cooptarii lui Paul Ciuci – solist, chitarist si compozitor; un inceput de drum, in care compozitiile lui Paul Ciuci s-au facut remarcate rapid datorita stilului si timbrului aparte.

Un nume de referinta in industria muzicala romaneasca, formatia Compact are la activ sute de concerte, turnee, melodii, premii muzicale, dar si melodii ce vor ramane in manualul de muzica romaneasca.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ