VIDEO | Mellina lansează noul ei single: „Ochii tăi” alături de NOSFE

0
117

Mellina ne surprinde din nou, de data aceasta alături de NOSFE. Piesa este o compoziție / producție DOMG şi Mellina, iar versurile sunt scrise de NOSFE împreună cu Mellina.

Videoclipul, regizat de Daniel Libeg, ce transpune o poveste urbana, a fost filmat timp de 24 de ore in Târnaveni.

„Piesa am inceput sa o scriu la volan. I-am dat-o lui Nosfe in primire iar el a intrat imediat in filmul meu si chiar l a dus mai departe si mai deep. Next, dragii mei prieteni de la DOMG au completat filmul cu productia lor nebuna si asa a iesit „Ochii mei”. In ceea ce priveste clipul, a foat filmat in Tarnaveni si este semnat de un tanar regizor in varsta de doar 20 ani, cu o viziune fresh, Daniel Libeg. Stylingul ii apartine stilistului Andreea Iftinca si Mirela Miron ca hairstylist. Toti au fost implicati trup si suflet si va ramane o excusie memorabila. TARNAVENI ROCKS!”, a declarat Mellina.

„M-am regasit imediat in piesa „Ochii Tai”. Atunci cand am primit-o, m-am apucat de scris si am sapat adanc, in experientele mele si in sufletul meu, pentru a transmite cel mai real sentiment, despre lucrurile pe care le-am trait si simtit. Colaborarile mele nu sunt intamplatoare, iar pe piesa „Ochii Tai”, am scris asa cum nu scriu de obicei. Am schimbat anumite versuri, pentru a reda mai bine lucrurile pe care le-am trait, eu, sau cei din jurul meu, de la care m-am inspirat. Piesa asta este cu adevarat speciala. Ii multumesc Mellinei pentru aceasta oportunitate! Bless!”, a adaugat NOSFE.

Mellina a debutat în 2011, însă a cunoscut succesul în 2014 odată cu hit-ul „Poză de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din carieră: „Strongest Message” la RMA 2014. Au urmat piese precum „Cutremur în inima mea”, „Minciuna mă omoară”, „Ce o fi, o fi” și colaborări cu artiști precum: Bere Gratis („Până sus la cer”), Two („Vinovat”), DOMG („You Broke My Heart”) și JerryCo („Dacă mă iubești”), Karym („Anonim”), Cortes („Sa nu spui ca nu ti-am zis”), Cosy („Trist dar adevarat”) și a scris o piesă pentru artistul internațional Fatman Scoop, dar si pentru artisti romani: Alina Eremia, Mircea Eremia, Mira, Karym, Amme, Yamira, Mihai Chitu etc. Artista și-a deschis și o școală de muzica alături de buna ei prietenă, Maria Simion, „Tralala School” (www.tralalaschool.com).

Nosfe este un reprezentant nu tocmai nou, al hip hop-ului romanesc, rupand stereotipurile din Romania, alaturi de Satra B.EN.Z. sau alaturi de Ruby. Cu cea din urma a realizat o colaborare de un succes imens, care a strans circa 52 de milioane de vizualizari pe youtube. In prezent lucreaza la albumul lui solo, care se va numi „Uncle Benz”, si care va fi lansat in dublu cd, pe 2 octombrie. In acelasi timp si-a lansat un cooking show, „Condimentele lui NOSFE” si este in turneu cu Satra B.E.N.Z.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ