Ana Baniciu lansează „Aromă de iarnă”, o piesă cu un mesaj emoționant

0
90

Ana Baniciu revine in atentia noastra cu un nou single. Fosta componenta a trupei Lala Band lanseaza o piesa emotionanta cu un mesaj puternic, o piesa ce reflecta una dintre experientele pe careAna le-a trait de curand.

„Aroma de iarna” este o piesa emotionanta care infatiseaza o poveste de dragoste nefericita, o poveste in care sentimentele sunt tradate. Tanara artista si-a pus toate trairile legate de aceasta experienta pe hartie si ne-a oferit o piesa de stare, o piesa ce reuseste sa ajunga in inimile tuturor.

„Este o experienta reala, traita de mine, o experienta pe care am reusit sa o pun in muzica, alaturi de Andi Banica si cei de la Quantum music! Este prima poveste din sirul de melodii care urmeaza”, spune Ana.

Versurile piesei au fost compuse de tanara artista alaturi de Andi Banica si de echipa Quantum Music. Ana Baniciu si-a transpus sentimentele si emotiile intr-un clip de poveste, realizat cu ajutorul regizorului Michael Mircea.

“Videoclipul a fost filmat in interior, intr-un decor intim, in care am reusit sa aducem “Aroma de iarna” cu ajutorul lui Andi Banica si al lui Michael Mircea. Am norocul de a lucra cu oameni frumosi, cu oameni care au incredere in mine, oameni cu o energie faina. Impreuna am reusit sa transmitem firul povestii prin intermediul piesei si clipului” declara tanara artista.

Ana Baniciu este cantareata, compozitoare si actrita. Ea si-a inceput cariera ca membra a trupei LaLa Band si a jucat in serialele “Pariu cu viata” si “O noua viata”. Prima sa piesa a fost, “Iubire sau razboi”, alaturi de rapperul Doddy, au urmat peise precum „Iti dau un La”, „Karma” si „N-a fost sa fie”.

„Pentru mine este un nou inceput muzical pentru ca am inceput sa imi si compun muzica ceea ce inseamna ca de acum inainte am sa lansez doar povesti sincere, cantate din suflet. “Aroma de iarna”este o melodie speciala si abia astept sa ajunga la public”, a declarat Ana.

Vezi aici noul videoclip!

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ