Uriah Heep va concerta la Sibiu în noaptea de Revelion

0
98

Primăria Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului au conturat programul pentru noaptea dintre ani.

Îi așteptăm pe sibieni în Piața Mare, locul unde, acum 10 ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007 care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea orașului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulți sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formații apreciate care vor crea atmosfera”, a explicat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Casa de Cultură a municipiului Sibiu a invitat următorii artiști să cânte în această noapte specială: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. La miezul nopții programul include un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. Prezentatoarea evenimentului va fi Nicolle Stănese.

În ședința Consiliului Local din această săptămână se va discuta bugetul acestui eveniment, propunerea fiind de a aloca 1,2 milioane de lei. După aprobarea bugetului se vor parcurge etapele prevăzute de legislație pentru contractarea artiștilor și a serviciilor necesare organizării evenimentului.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ