Bere Gratis și AMNA fac echipă în căutarea dragostei

0
95

Bere Gratis si AMNA lanseaza un cantec-poveste in care vorbesc despre lupta interioara prin care trece fiecare om in cautarea dragostei.

„Cum e dragostea” a fost compusa de Marian Damian, Bogdan Ioan, Mihai Georgescu si Mihai Munteanu, regia clipului fiind semnata de Claudiu Stan.

Oricare dintre noi, oricat am incerca sa ne impotrivim, nu facem decat sa mergem mai departe in cautarea relatiei care ne ofera < vibratia > cea mai frumoasa, dragostea. Implicit, daca iubesti si esti iubit ai barometrul perfect al fericirii. Cine vrea, e liber sa incerce alte variante. Noua nu ne-au iesit„, au declarat cei de la Bere Gratis.

Celebra trupa de pop-rock, cunoscuta pentru hit-uri precum „La tine as vrea sa vin”, „Noapte Calda”, „Poveste de oras”, „Vino mai aproape”, „Ce misto”, „Ultra fete”, „Strazi albastre” si „Doua inimi”, aniverseaza anul acesta 19 ani de activitate. Bere Gratis nu sunt straini de colaborari cu voci feminine de exceptie, pe langa AMNA, lista cuprinzand nume ca Sore, Giulia, Elena Gheorghe si Alexandra Ungureanu.

Ne bucuram de o noua colaborare cu una din artistele foarte talentate din muzica romaneasca. Am ochit-o mai demult, dar acum s-au legat toate. < Cum e dragostea > vorbeste despre lupta fiecaruia dintre noi cu un fenomen independent de vointa noastra„, mai spun cei de la Bere Gratis.

La randul ei, Amna a declarat:

M-am bucurat tare mult cand a venit aceasta colaborare din partea baietilor, pentru ca-mi doream de ceva timp sa lucrez cu ei”.

AMNA a luat industria muzicala prin surpindere odata cu „Tell My Why”, un debut fulminant care a atins pozitii fruntase in Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia si Mexic. Au urmat lansari de success printre care „Fara aer”, „Arme” ,”In oglinda”, „Cires de mai” si „La capatul Lumii” , iar „Cum e dragostea” pare sa urmeze aceeasi reteta de success.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ