Petrecerile verii „udate” de un nou HIT Fly Project

0
147

Sunt cei mai tari „party starters” și cluburile din diverse colțuri ale lumii īi vor pentru petreceri de neuitat. Băieții de la Fly Project lansează o nouă piesă, GET WET, care īși anunță deja potențialul de hit de la primele ascultări.

Pentru că nu se dezic de bunul obicei, GET WET are un videoclip extrem de sexy, filmat atāt la Miami, cāt și la București, īn care Tudor și Dan sunt īnconjurați de multe femei frumoase, care se unduiesc lasciv, īntr-o coregrafie plină de senzualitate.

„Cine-i vinovat pentru clip? Ceaușu, cum cine? Păi nu lucrăm deja de atāta timp īmpreună și, dacă facem treabă bună, de ce să schimbăm formula. Piesa asta e ca un pahar de ceva rece atunci cānd ți-e sete și cald, e piesa aia care īți schimbă starea și te face să te bucuri de viață, de prieteni, de-o petrecere, de mare” spune Tudor.

Piesa s-a născut īn studiourile Fly Records: „Acolo se īntāmplă magia, acolo ne vin ideile și le punem cap la cap. Ne īmbunătățim mereu, probabil de asta am și decis să ne mutăm studioul, căutăm mereu ceva mai bun, un loc mai creativ, nu ne plafonăm” declară Dan.

Pentru fanii lor de sex feminin și numai, Tudor si Dan au o super provocare:

„Cel mai mare concurs de tricouri ude”. Dați cu apă cum știți mai bine și puneți hashtag’ul #GETWET, iar băieții vor contoriza toate clipurile īncărcate.

Pentru detalii, intrați pe facebook.com/FlyProjectOfficial.

Fly Project lanseaza Get Wet īn toată lumea, urmānd să īnceapă imediat promovarea īn Romānia și să continue turneul internațional #TheBestPartyWorldTour.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ