Metallica va lansa cel de-al unsprezecelea album de studio „Hardwired…To Self-Destruct”

0
67

metallica-11-albumMetallica va lansa cel de-al unsprezecelea album de studio Hardwired…To Self-Destruct, pe 18 noiembrie via Blackened Recordings. Materialul este primul album de studio dupa Death Magnetic(premiat cu multiple discuri de platina) al trupei castigatoare a noua premii Grammy® si incluse in Rock and Roll Hall of Fame. Hardwired…To Self-Destruct este disponibil pentru pre-comanda pe Metalhead,incepand de astazi, in diferite configuratii ce includ: CD, Vinyl, CD Deluxe si Deluxe Boxset. Albumul este  mixat si masterizat de Greg Fidelman, cel care a lucrat alaturi de trupa si pentru Death Magnetic.

  Chiar au trecut opt ani? Nu ai zice!” spune Lars Ulrich, tobosarul Metallica. “Evident ca suntem mai mult decat entuziasmati sa impartasim noile piese cu toti prietenii nostri. Am stat in studio alaturi de Greg in ultimele 18 luni, pornind motoarele creativitatii din nou. Ceea ce iubim noi sa facem cel mai mult este sa lansam muzica noua, sa venim din nou in fata publicului si tot ceea ce asta presupune, asa ca pregatiti-va!

Hardwired, Moth Into Flame si Atlas, Rise! sunt cele 3 piese dezvaluite deja de pe noul material si totodata instant grat pentru fiecare pre-comanda a albumului digital. Hardwired, primul single lansat de pe noul album, a fost cantat pentru prima oara in timpul unei transmisiuni live din studioul Metallica. A urmat apoi Moth Into Flame, iar de de Halloween Metallica a lansat, Atlas, Rise!.

Hardwired…To Self-Destruct, primul album de studio dupa Death Magnetic este disponibil pentru pre-comanda pe Metalhead, in mai multe formate. 

metallica

DESPRE METALLICA

Metallica a luat nastere in 1981, formata din tobosarul Lars Ulrich si vocalul James Hetfield si a devenit una dintre cele mai influente si mai de succes trupe rock din istorie, cu vanzari de 110 milioane de albume in intreaga lume si cu concerte sustinute in fata a milioane de fani din toate cele sapte continente. Albumele Metallica au fost premiate cu multiple discuri de platina, inclusiv albumul Metallica (The Black Album din 1991), cu vanzari de peste 17 milioane numai in Statele Unite, ce a devenit cel mai bine vandut album din istoria Soundscan. Metallica a primit si numeroase premii, inclusiv noua premii Grammy, doua premii la American Music si multiple trofee la MTV Video Music Awards. Trupa a intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 2009. In decembrie 2013, Metallica a scris istorie concertand in Antarctica, devenind astfel prima trupa ce a sustinut concerte pe toate cele sapte continente in decursul unui singur an, eveniment ce le-a adus si un loc si Rock and Roll Hall of Fame.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ