New single | Ralflo feat Alb Negru – N-am bani

0
90

Ralflo si baietii de la Alb Negru, Kamara si Andrei, si-au unit din nou fortele pentru a compune o piesa frumoasa. Le-a iesit si de aceasta data de minune, iar single-ul “N-am bani” nu vine singur, ci insotit si de un videoclip. Ralflo feat Alb Negru lanseaza azi “N-am bani”, in premiera, pe Libertatea.ro.

“Piesa “N-am bani” este compusa de mine si de Kamara, eu am scris refrenul si el strofele. Este vorba despre faptul ca oamenii au ajuns sa se certe si sa se desparta din cauza banilor. Eu am vrut sa facem o piesa de acest gen, in care sa se regaseasca toata lumea pentru ca aud din ce in ce mai des, “N-am bani”, “N-am bani”… consider ca dragostea pe care o primim este mult mai importanta decat banii, care mie personal nu imi aduc fericirea”, spune Ralflo.

Ce spun Andrei si Kamara despre aceasta colaborare, aflam imediat:

“Andrei: “Prietenul nostru Ralflo e un artist desavarsit si complet alaturi de care lucram cu drag de fiecare data. De la “Mi-e sete de tine” incoace am lucrat si la single-uri: „Zile”, „Love Love”, toate in formula de 4 (AlbNegru feat Ralflo & Rares)”

Kamara: “Cu Ralflo, am mai lucrat personal cu el la alte doua single-uri: „Maria” si „Ai acel ceva” piesa cantata cu K.I.M. In rest, la mai toate piesele lui Ralflo eu ii fac Textele si Videoclipurile ( “Si asta-i tot”, “Mi se pare ca”), iar el imi face muzica, asa cum a fost cazul la primul meu single solo „Encore Plus Fort”…

Iar atunci cand vine vorba de inspiratie, baietii au mai completat:

“Inspiratia a fost a lui Ralflo in prima instanta si apoi a mea. De la el a pornit piesa si mi-a placut ideea lui asa ca am aderat la ea avand in vedere ca ma regasesc in ea, iar textul a venit de la sine. E o poveste de viata, toate versurile vin din tot ce am trait noi 3. Cunoscandu-i pe cei 2 si traind atatea experiente impreuna, am reusit sa pun pe muzica, exact vorbele potrivite. Ele au venit peste mine, nu am avut cum sa le opresc”, a spus Kamara.

“In aceasta piesa se poate regasi toata lumea intr-o oarecare masura. Si de o parte si de cealalta a baricadei. Cu toti am iubit sau iubim si banii ar trebui doar sa însoțească fericirea pe care o avem deja, nu sa fie chiar ei sursa fericirii. Pentru ca asta ar insemna ca de fiecare data cand ei nu mai sunt in buzunarele noastre, vom fi tristi si fara chef de viata”, a completat si Andrei.
Si pentru ca piesa se numeste sugestiv “N-am bani”, a venit la final si intrebarea: “Ramaneti des fara bani? Pe ce anume va place sa ii cheltuiti?”.

“Fara banii cash poti sa ramai la un moment dat, important e sa nu ramai fara dragoste. Asta ar fi vu adevarat tragic. Nu sunt un mare cheltuitor, dar nici nu imi reprimi bucuriile vietii. Nu cheltui bani pe ceva anume in mod deosebit. Dar sunt un fan al tehnologiei si imi place sa am necesarul pentru filmarile mele si  pentru Foto si Montaj”, spune Kamara.

“Sunt cumpatat in ceea ce priveste investitiile. Prefer sa-mi cumpar ce imi trebuie cu adevarat. Sunt mai calculat de fel.
Insa, niciodata nu am pus banii inainte de prietenie sau de dragoste. Viata e frumoasa si trebuie traita din plin”, a raspuns Andrei.

Noul videoclip Ralflo feat Alb Negru este filmat de Simion R. Stefan, iar single-ul si videoclipul “N-am bani”, sunt lansate sub egida Sprint Music.

Poți asculta aici noua piesă!

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ