„Sibiul de Odinioară” aduce în fața sibienilor nume de top ale muzicii românești

0
117

Prima zi este dedicată rock-ului, iar în cea de a II-a zi, iubitorii muzicii folk au parte de recitaluri de excepție.

Ne-am obișnuit deja cu toții ca în luna august să mergem să profităm de un weekend de vis în Pădurea Dumbrava – Camping, acolo unde de șase ani încoace are loc unul dintre cele mai frumoase evenimente de pe Agenda Culturală a Sibiului.

Cu mic, cu mare, sibienii sunt aşteptaţi să petreacă, aşa cum o făceau pe timpuri, cu bucurie şi prietenie la „Sibiul de odinioară”. Fără defilări şi parade, dar cu multă muzică bună, gusturi şi mirosuri de demult, jocuri, petrecerea din Pădurea Dumbrava îi invită pe nostalgici să îşi amintească vremurile trecute, iar pe cei tineri să descopere cum se distrau părinţii lor.

Hara, Celelate Cuvinte, RIFF și Onenightstand concertază în 17 august

Sibiul de Odinioară”, aduce și în acest an pe scenă o parte a generației de aur a muzicii românești. Prima zi este dedicată rock-ului, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. ”Cum muzica rock de altădată s-a dovedit a fi o rețetă câștigătoare la ultimele două ediții, am decis să oferim sibienior încă o seară de vis. Astfel sâmbătă îi avem pe scenă în recital pe cei de la Hara și Celelate Cuvinte. Tot în aceeiași zi vor susține un recital și sibienii de la RIFF, precum și Onenightstand. Va fi cu siguranță încă o seară magică”, spun organizatorii evenimentului.

Folk-ul la putere pe 18 august

Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată ca și anul trecut în întregime muzicii folk. Astfel iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de recitaluri cu Ducu Berți, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică. Cei patru artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului.

Miniparc de distracții și ateliere pentru copii

Festivalul Sibiul de Odinioară acordă în continuare o mare atenție celor mici. Una dintre atracții o reprezintă mini-parcul de distracții, care va fi amenajat pe o suprafață generoasă chiar în arealul locației din Pădurea Dumbrava – Camping. Tot aici vom avea și ateliere de creativitate pentru cei mici, activități distractive și concursuri sportive coordonate de cei de la Serious Fun, așa că nu aveți niciun motiv să îi lăsați acasă pe cei mici.

Gastronomie locală, deserturi, bere rece și spriț de vară

Zona de food va fi revigorată în acest an, iar cei ce vin la concerte sau să se recreeze vor avea parte de noi surprize culinare. Din meniu nu vor lipsi deja tradiționalele grătare cu mâncare tip grill, dar și alte mâncăruri specifice Sibiului de Odinioară. Sunteți așteptați bineînțeles și cu multă bere rece, sucuri răcoritoare, dar și cu vinuri de casă și delicioase sprițuri de vară ce vor fi preparate într-un bar special amenajat. De asemenea vă puteți răcori cu înghețată de casă și clătite delicioase. Din locația festivalului nu va lipsi colțul producătorilor tradiționali. Vizitatorii vor putea să deguste și să cumpere plăcinte și prăjituri de casă, produse de patiserie.

Iată așadar doar câteva motive ca în weekend-ul 17-18 august să nu vă faceți program și să dați o fugă în Pădurea Dumbrava – Camping, pentru că ediția a V-a a evenimentului Sibiul de Odinioară, se anunță a fi una foarte faină.

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects.

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ