Viţa de Vie lansează Somn uşor!

0
90

Viţa de Vie lansează Somn uşor, al patrulea single oficial extras de pe Şase (+) – prima parte a albumului Şase/Şase.

Somn uşor a luat naştere în urma concursului Join the Band, organizat pe pagina de Facebook a trupei Vița de Vie. Aproape 300 de fani s-au înregistrat și au cântat variantele lor de strofe pepiesa pusă la bătaie de trupă. „Wow! Ascult demo-urile trimise de voi și îmi zâmbește sufletul de fericire! Sunteți atât de diferiți șitotuși atât de frumoși fiecare în parte. Vă multumesc pentru partea voastră de suflet pusă în piesa asta!” Adrian Despot.

Alex Teodorescu şi Dan Stănescu sunt cei doi fani care au fostselectați de trupă să intre în studio pentru a înregistra împreunanoul single. Alex şi Dan vor urca pe scenă alături de Viţa de Viela concertul de lansare a albumului Şase (+), din 29 octombrie, de la Arenele Romane.

Șase (+) este prima parte a albumului Şase/Şase și conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonați la newsletter-ul VdV: Luna şi noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor și Metaforă de toamnă.  Ultima piesă Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu (Days of Confusion) & Planet H urmează să fie descoperită pe album.

 Prima parte a albumului Şase/Şase Șase (+) este disponibilă pentru pre-comandă pe www.getmusic.ro/sase. Toţi cei care pre-comandă albumul îl vor primi pe 29 octombrie şi vor avea şansa să participe la o sesiune de audiţii exclusive cu Viţa de Vie.

 Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului, de pe 29 octombrie, de la Arenele Romane puteţi găsi pe pagina dedicată de Facebook.

Ascultă aici noua piesă!

Anunță un prieten!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ